Home

warung 1 malaysia

Posted by ThiNkTankeRs | 5:12 AM | , , | 0 comments »


Wah dah maju..

sebenarnye lame jugak tak lepak ngan geng aku ni, rindu la nya kowg suma..
tapi mase xbrape mengizinkan la maklum la dah start sem, dah la tu sibuk la ngan psm, plant design..


tapi takpa demi menghargai kowg ak wat special post kat blog ni..hahahaha


no. 30, Jalan Raja Muda Musa 1.Kuala Lumpur, Malaysia
(ikut kata banchik lepas turun Lrt kampung baru, keluar, pastu ikut kiri je nanti nampak la, tp klau salah bg tau la ye)

ak pn belum berkesempatan nak jengah kat sana. org kate kalau nak cite kat org lain sedap tak sedap makanan tu kite kene rase dulu kan..hahaha. tp kan tgk gambar-gambar ni je dah terliur..hahaha..(xcaye tgk sendiri)



So camne terliurkan..hahahaha
Ni harge dia plak..

uish..makanan macam kat hotel la beb, tp harga warung jugak...Best-best

ni otai-otai warung 1 Malaysia ni..
(dari kiri atas:apo, pitt, usin, ashmin, Dari kiri bawah: banchik, mirul, radi)

Eh! live perform pn ade....hahahaha

best giler pemandangan!!

mat saleh ni pn makan kat sini (waiter tu mcm kenai je..ate org teman tu ..hahaha)

Apa pn tahniah la kat kowg suma..hahaha
macam biase la "Keep Moving Forward.."
(lepas ni ak datang bleh diskaun la ye..)

klau nak tgk peta tempat ni masuk link ni
http://www.panoramio.com/photo/30207889

0 comments