Home

SeLamAt TiNggaL 2009..AhlanWasahlan 2010

Posted by ThiNkTankeRs | 10:10 PM | | 0 comments »

keNAngan DaN HArapaN

tinggal brape jam je lg sebelum 2009 melabuhkan tirainya...sambil-sambil menyiapkan kan assignment yang tertunggak ni..sempat ak mengenang jap memori-memori 2009..hehehe

STudY: alhamdullilah selepas terjatuh dan terjatuh semenjak ak kat u ni..akhirnya ak kini bangkit kembali...meneruskan sisa perjuangan..xkisah la ape org nak kate yang penting "i know what I'm doing..terima kasih kepada mak yang tak penah hilang kepecayaan dan terus menyokong..kepada abah..ak akan buktikan ak adalah seorang yang mampu berdiri di kaki sendiri..ak tau die menharapkan kejayaan..cuma kadang-kadang caramu tak kena pada tempatnya..anyway i love my family..

duiT: memang xpenah cukup..buat ni hancur, ni xjadi..hahaha..bukan rezeki ak..harap2 rezeki tahun ni bakal melimpah ruah...to my new bisnes partner let fight together..same2 kita susah same2 kite senang...harap ak tak lalai untuk mengucapkan syukur kepada Ilahi..

AWek: hahaha..ni punya part ak pn tak tau nak tulis ape...masih mencari siape yang bakal mengisi kekosongan "jawatan" ni..hahahaha..meh2 isi borang (hahaha xmalu promote kat blog sendiri..jgn marah ye)

friends: semoga segala yang lalui menjadikan persahabatan kita semakin akrab...selamat berjaya dan semoga dipanjangkan umur..

rase2 tu je kot..nanti ape2 ak tulis lagi..

anyway HAPPY NEW YEAR



0 comments