Home

FUh! berhabuk!!!

Posted by ThiNkTankeRs | 3:04 AM | 5 comments »



hahaha...
fuh lame giler xde mengadap blog ni...
skang ni terlamapu busy la plak ngan keje-keje...maklum la dah nak abis sem.
bnyak keje nak kene buat...psm la, design la...macam2 la..
malam ni ak tergerak plak nak buat post baru...
hahaha..lepas tgk geng-geng ak ramai yang mengupdate blog...
dulu ingat nak buat blog ni nak cr duit lebih la, ape la...macam member ak sorang tu...
tapi skang ak rase nak tulis kat blog ni suka2 je la..malas..

alang-alang ade post baru ni..so ak nak cita skit hobi terbaru ak..
hobi ni dah lama tapi skang dah upgrade skit...
hobi ni adalah berkaraoke!!
dulu lepas makan dengan ex-rumate ak (skang dah grad) ak slalu g karaoke kat giant u-mall je..
hahaha..muat la dalam 3-4 org...
skang ak dah upgrade skit karak kat DIva..
Diva ni tempat karaoke ala-ala bilik la..tp ak suka dia punya tempat...
ade taste la skit...tp mahal skit la...skali karok mau 2-3 jam (dalam 50-60 ringgit la satu bilik tp ikut jenis dan masa, tp tong2 duit jugak bhai!!)

die ade bnyak cawangan ( lebih dari 2 kire bnyk la tu!) tp yang ak dah pegi kat giant extra kat southern city ngan kat masai..
serius puas hati!
tp ade satu cite lawak tu masa geng2 ak g diva masai,
ade la satu brader tp agak nyah la jugak bleh terminat ngan member ak ni...hahahaha
tp brader ni pandai die pakai satu awek ni suh berkenalan ngan member ak ni..
tp apa kan daya taktik brader dapat dikesan..hahahaha
selamat!

ni gambar DIva kat giant southern city tu..best gak siap ade stage untuk live band..



p/s: hahaha....so kepada budak2 4skb bler kite nak g sane? jom! ak tau kowg pn suka karok ni..malu2 plak....

5 comments

  1. syamimi rosli // March 15, 2010 at 4:22 AM  

    amboi cite karaoke ha~
    hakhak

  2. Hasrol Nizam // March 15, 2010 at 4:58 AM  

    aku hang tak ajak bob?haha

  3. avid gunner // April 16, 2010 at 5:06 PM  

    aku on bob...

  4. AyuE // April 23, 2010 at 8:36 AM  

    ooo ni la DIVA...aku penah pegi la..awal lg kot tapi tak taw nama..haha

    kat plaza tasek lg best la bob...

    xpon kat danga city mall...3 jam 20 hengget ja..tu klu nak karok sampai terkeluaq anak tekak pon xpa..murah ja...

  5. hebatmakan // May 31, 2010 at 9:28 PM  

    bbob bukan setakat karok, berjoget pun terrer taw mimi. ehhehe